<

На території Володимира-Волинського у 2018-му році виникло 28 пожеж, загинуло 2 особи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 17.01.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Володимир – Волинський міськрайоний відділ управління ДСНС України у Волинській області підвів підсумки роботи за 12 місяців 2018 року.

Так, у 2018 році на території міста надзвичайних ситуацій не виникало. Щомісяця засідала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На території міста у минулому році виникло 28 пожеж, внаслідок чого загинуло 2 осіб.

У Володимирі-Волинському продовжується робота з підтримання наявного фонду захисних споруд, 35% з яких потребують капітального ремонту. З метою інвентаризації у Володимирі-Волинському обстежено 44 найпростіших  укриття та 25 протирадіаційних споруд цивільного захисту.

Інспекторським складом міськрайоного відділу у минулому році проведено 99 планових та 104 позапланових перевірок підконтрольних об’єктів.

Загалом, роботу Володимир – Волинського міськрайонного відділу у 2018 році визнано такою, що в основному відповідала ситуації і забезпечила виконання покладених на відділ завдань, повідомляють на офіційному сайті міста.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер