<

На території колишніх відстійників цукрового заводу у Володимирі-Волинському хочуть створити індустріальний парк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 26.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
93
/ коментарі 2

25-го травня у Володимир-Волинській мерії  провели робочу нараду щодо створення на території міста індустріального парку.

Нарада відублася за участі заступників міського голови, начальників управлінь економічного розвитку та інвестицій, містобудування та архітектури, майнових та земельних ресурсів

Обговорили стан підготовки документів, необхідних для створення такого парку, розповідають на офіційному сайті міста.

Зокрема, йшлося про виготовлений детальний план території, яким виділено для індустріального парку 13 земельних ділянок, з яких 8 для виробничого призначення, 3 – для будівництва та обслуговування складських приміщень і 2 для будівництва та обслуговування об’єктів інженерної інфраструктури.

Уже розроблено  та подано на затвердження міській раді (підготовлено та оприлюднено проект рішення) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки під парк по вулиці Луцькій (територія колишніх відстійників цукрового заводу), а земельній ділянці присвоєно кадастровий номер.

За результатами обговорення прийнято рішення створити робочу групу щодо розробки концепції індустріального парку, до складу якої включити представників виконавчих органів міської ради та спеціалістів інших підприємств.




коментарів: 2
  1. Цікаво ,хто з зарубіжних бізнесменів захоче в бесправну країну ,де немає чесних судів ,прокуратури ,податкової інвестувати кошти ,які можуть рекетнути наші бандюгани ,а свої інвестори краще куплять в Європі віллу .То для кого цей примарний парк ?

  2. Більше немає на що тратитись?
    Вулиці заасфальтуйте!
    Скільки будемо жити,як в кам’яному віці???!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа