<

Володимир-Волинський назвали містом контрабандистів у програмі “Секретні матеріали” на “1+1”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 26.04.2017 / Володимир / /
Перегляди
43
/ коментарів 15

25-го квітня на телеканалі “1+1” у програмі “Секретні матеріали” вийшов сюжет про контрабанду на українсько-польському кордоні. На прикладі Володимира-Волинського показали,  як в прикордонних містечках процвітає незаконна торгівля підакцизними товарами.

Журналісти центрального телеканалу провели розслідування та показали схему перевезення контрабандних товарів із Волині до Польщі.

“З Володимира-Волинського через кожні 30-40 хвилин відправляються автобуси. Близько тисячі людей за добу перевозять на собі в Польщу біля двох-трьох тисяч блоків цигарок “, – розповідають журналісти.

Деталі – у сюжеті:

Люди почали активно обговорювати цю тему.

Український джазовий бард-піаніст та активіст Володимира-Волинського Сергій Шишкін висловив свою думку стосовно цієї ситуації.

“Стрічка гуде. Знову троє загиблих у Авдіївці. А моє містечко образилось на передачу про нього. Що воно, бачте, контрабандне. Одні гинуть за Україну. Інші їх підтримують. І ті, і ті лохи. А всі нормальні возять “контрабас”. Бо нема робочих місць. І да, за 3000 тисячі зарплати теж працюють лохи. Вчителі, скажімо. Які вчать дітей тих, хто возить “контрабас”…”, – зауважив він.

“До цього дна ми йшли десятки років. Вирізані заводи, знищені сировинні бази, втрачений кадровий потенціал. Десь там у середині 2000 людям показали новий шлях : возити крам через кордон. Влада дала людям можливість возити цигарки і горілку, а люди не задавали чиновникам питання про інвестиції, використання бюджетних коштів і т.д. От тільки усе має початок і кінець і час перекиду закінчується. Схоже Володимир стоїть на порозі великих змін”, – висловив своє бачення ситуації Анатолій Сорока.

“Давайте називати все своїми іменами!!! Контрабанда – це злочин! Хоча тільки в Україні – це адмінпорушення. За кордоном за таке садять. А хто займається контрабандою, той злочинець!!! І виходить, що половина Володимира, а то й білше, звичайні злочинці. І у нас ЗЛОЧИННЕ місто!!! А простими словами – БАНДА! І як би мало ми не заробляли, на злочин я точно йти не хочу!!!!”, – зауважив журналіст “Міста вечірнього” Олексій Біянов.

Активіст Володимира-Волинського Валентина Борусевич поділилася своїм баченням ситуації: “Зрозумійте, що люди від безгрошів’я і брак роботи мусять виживати, а до відповідальності потрібно притягувати тих, хто занедбав наше місто і хто створив такі схеми. … може жах і позор, але ті чиновники, які так кажуть в той час їхні дружини їздять так само у ту Польшу. Подвійні стандарти!!!! Тільки бідним людям це позорно робити, а їхнім дружинам можна, бо ж у міській раді мала зарплата. а вона типу чесні і хабарів не беруть і взагалі живуть Божим духом.

“Ну а як народу заробляти,якщо роботи немає ніде,перспектив ніде немає,попробуйте при тому що живете в селі під кордоном заплатити 5-6 к за хати при зарплаті в 2-3к на людину коли в сім’ї 2 працюють,а їсти купити? А речі купити? Ви не думаєте що міняти треба верх а не низ”, – maxim shtojka.

“Канал 1+1!!!! Вам не стидно?! 90% брехні!!!”, – BVV LIVE.

“Ваш журналіст маріонетка,створює репортаж під заказ своїх москальсько-єврейських господарів.цікаво скільки заплатили цьму контрацептиву за репортаж”, – Sergii Prystupa.




коментарів: 15
  1. Люди хочуть заробити але нічого не робити.хочете сказати роботи не має,та на кожному магазині вівішено про пошук робітників,як для чоловіків на фірмах,а на контрабанді все більше і більше хочеться вивести.а володимир насправді контрабандний

  2. У мене особисто виникло багато питань, навіть не щодо дрібної контрабанди. Наприклад таке, на яких підставах ці “сигаретні” автобуси нахабно нехтують автостанцією, не тільки українською, але і польською. Коли вони (власники) відкривали маршрут автобус то напевно вказували, із якої автостанції в Україні а також у Польщі, Чому це не контролюють відповідні служби міжнародних автомобільних перевезень?

  3. Всі автобуси їздять легально через автостанцію, відповідно до ліцензії і затвердженого маршруту. Дозволи на міжнародні перевезення видає Київ і Варшава. На місцевому рівні такі питання не вирішуються. Висновок мій такий-добре там і Київ прикормлений. Всі такі невинні, одні Володимир-Волинці злочинці….Дуже вигідно…

  4. Добре це все чи погано, не берусь судити. Проте нехай ваші “чесні та НЕЗЛАМНІ” коментатори краще коментують свої дії. Що корисного зробив Сорока для міста(конкретно) крім критикувати інших. Щодо Біянова, то нехай краще розкаже як він працював у підпільному гральному закладі(Цитати: І як би мало ми не заробляли, на злочин я точно йти не хочу!!!!”, – зауважив журналіст “Міста вечірнього” Олексій Біянов.), перед тим як стати журналістом.
    Вибачте, просто дістали вже ці народні герої.

  5. Шановні кореспонденти! Нас наші “керовніки” обманювали і обманюють на мільярди. І при цьому що війна мільярдерів зростає. Чому б вам, шановні не вклинитися в ті банди і там проводити розслідування. Повірте це людей більше зацікавить. Наші ціни не відповідають з/п. І цей репортаж,звичайно,негативно вплине на цих “мурах” а скільки людей вас ненавидить! Якщо пенсіонерка їде максимум 2 рази в тиждень і везе той блок-то хай має до тої імперії пенсії. Закордоном пенсіонери відпочивають і подорожують, а в нас?… Ви ж добре знаєте, що в Україні нелюдські умови для виживання. Закриється кордон-зростуть вбивства і кращі. І за сто грн. будуть вбивати беззахисних. Не туди ви носа пхаєте, не туди.

  6. Для Валєри!!!! 1500 або 3000 гривень зарплата, комуналка від1800 до 3000 д, поїсти, одітися, дітей вивчити одіти і щей в школу з собою щось дати !!!! Зарплати вистачить!!!!! Із за таких ху…льотів я ти і тобі подібних( які за ради воади і пополізму) готові на будь які висловлювання. Люди живуть за межею бідності! Навожу приклад” знаїома живе в селі. В сім ранку їде на базар на роботу. В другій назад в село попоратись по господарству і погодувати дітей після школи. В 18.30 назад в Володимер. Бо в 20.00 в Польщу . І в першій ночі назад. Потім на попутках додому, щоб зранку зібрати дітей в школу, попоратись по господарству і з нову в на базар на роботу” ” шановний” то їй не хочиться працювати . Чи вам нема про що по…ти??!!! А програмі такі як ви заплатили гроші ось ті продажні репортери і зліпили сюжет! Хоч самим за нього якщо є щось людське повинно бути стидно.!!! І залюдей також обідно що мусять через таке проходити , щоб якось вижити!!!!

  7. Дякуйте Богу що є кордон близько!!!Такби х…й сосали всі!!!Називайте це як хочете,але не булоб кордону булоб нам всім тут жити набагато важче!!!

    • угу… і чим легше буде перетинати кордон, тим гірше буде тим, хто на ньому заробляє… бо конкуренція зросте… Слава святому безвізу !

  8. Я не підтримую контрабанду, але в даному випадку 1+1 не в той бік дивляться, і знайшли комара в чужому оці, а в оці “своїх” колоди не показують. Краще хай забираються з екранів і їдуть в рашку, там їм і місце…
    Я знаю, що Бог – суддя справедливий, і кожен хто тисне бідних і знедолених буде покараний і дасть відповідь судного дня, і не буде мати оправдання за свої вчинки.
    Біблія Луки 16:19-25
    Один чоловік був багатий, і зодягався в порфіру й віссон, і щоденно розкішно бенкетував.
    20 Був і вбогий один, на ім’я йому Лазар, що лежав у воріт його, струпами вкритий,
    21 і бажав годуватися кришками, що зо столу багатого падали; пси ж приходили й рани лизали йому…
    22 Та ось сталось, що вбогий умер, і на Авраамове лоно віднесли його Анголи. Умер же й багатий, і його поховали.
    23 І, терплячи муки в аду, звів він очі свої, та й побачив здаля Авраама та Лазаря на лоні його.
    24 І він закричав та сказав: Змилуйся, отче Аврааме, надо мною, і пошли мені Лазаря, нехай умочить у воду кінця свого пальця, і мого язика прохолодить, бо я мучуся в полум’ї цім!…
    25 Авраам же промовив: Згадай, сину, що ти вже прийняв за життя свого добре своє, а Лазар так само лихе; тепер він тут тішиться, а ти мучишся.

    • зате нема клятих комуняків і є свобода ! і легко дихається ! і на тому світі буде вам компенсація, так чого кіпішувати ? почекайте трохи…

  9. для Віті.Згідний з Вами є поодинокі випадки,їм співчуваєш.Але основна маса молодь,заробить на папіросах а потім гасають на поляках.Я працюю на державній роботі:вчитель.За комуналку плачу 1300.Мені хватає для нормального життя без шику

  10. якщо стоїть вибір між виживанням дітей і порушенням законів – нормальна людина завжди вибере порушення, і це правильно ! тим більше що хто закони приймає сам їх не виконує

  11. гей, писаки! усі хто тут критикує і паплюжить тих хто їде – усі на кордон і там в Устилузі в обличчя тим людям вийдіть і скажіть шо вони злочинці… це будуть останні ваші слова.

  12. Я проти контрабанди, але я розумію тих людей яких довели до такого, що приходиться йти на порушення закону. Хоча зустрічав таких вилупкыв(лбів під два метри) які таким чином як зайці ховаються від мобілізації, сміються з тих людей які працюють на роботах й не перевозять сигарети. І чим більше таких долбо..бів буде тим гірше для нас. Польша не вічна, все колись закінчується от і хотілось би побачити як онті опудала (лби) будуть на біржі праці штани просиджувати. А ще зустрічав людей які звільнялися з роботи в 7 000 грн зарплати задля перевезень сигарет-лентюхи яким легше в машині з перемотаними блоками на пузі бути ніж працювати зміну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа