<

На станції Ізов Володимир-Волинського району нардепи заблокували вагони з контрабандним лісом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 1.12.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 11

Під виглядом дров  за кордон намагались вивезти вагони з лісом-кругляком.

“Знаходимося з колегами народними депутатами від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий та Дмитро Лінько на станції Ізов Володимир-Волинський район у Волинській області. 1 кілометр до кордону з Польшею. Разом з місцевими активістами та партійцями-радикалами заблокували на залізниці вагони з лісом-кругляком який в обхід нашого мораторію контрабандним шляхом намагаються вивезти за кордон. Вивозять під виглядом дров.”, –  повідомив Ігор Мосійчук.

“Схем контрабанди лісу-кругляка декілька. В більшості своїй кругляк оформлюють як дрова або брус і вивозять.

Зараз по всій Волині у зв’язку з нашим приїздом вагони з необробленим лісом ховають по відстійникам і переробляють документи з вивозу за кордон на внутрішньоукраїнське переміщення”, – додав Мосйчук.

15267987_1317697161613785_5350201716705121848_n




коментарів: 11
  1. Візьмуть мзду і замнуть це ж скотиняки. Віддайте атовцям на будівництво тоді ви будете героями України, а так як завжди сволота.

  2. А Мосійчук видно добре очканув коли його закрили-схуд на 100кг..перенервувався бідненький))

    • а лісу то везли багато , хтось його рубав , хтось його вантажив , хтось готував і підписуваа липові дозволи , хтось підписував липові накладні , а куди дивляться силовики , а може вони не мають часу і розробляють чергову операцію шатун …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок