<

На сесії Володимир-Волинської міської ради не підтримали створення депутатського фонду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 13.12.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

На розгляд сесії Володимир-Волинської міської ради 12-го грудня виносився проєкт рішення про «Про затвердження Програми та Положення «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень на 2019 – 2020 роки». Депутати його не підтримали.

Як зазначив один з авторів проєкту Сергій Коба, аби уникнути популізму на цих депутатських коштах перед виборами, він знімає проєкт рішення з порядку денного.

” Були питання стосовно того, що депутатський фонд виноситься в кінці каденції. Це треба було приймати на її початку. Я думаю, що і зараз це приведе позитивні результати. Адже це виділення коштів міського бюджету на наших жителів, питання пов’язані з лікуванням жителів нашого міста”, – сказав Коба.

Натомість у запиті він запропонував закласти додаткові кошти, близько мільйона гривень, на соцзахист. Цей запит депутати не підтримали.

Бажання зняти проєкт Коба виявив після прийняття порядку денного під час заслуховування депутатських запитів і, як зазначив секретар міської ради Олег Свідерський, зняти питання вже не можна.

Проєкт рішення про створення депутатського фонду обранці громади під час голосування не підтримали.

Нагадаємо, раніше міський голова Петро Саганюк розповідав, що проблеми соціального характеру депутати можуть вирішувати і зараз, написавши звернення в управління соцзахисту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер