<

На що витрачатимуть кошти з бюджету розвитку у Володимирі-Волинському розповів Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 14.07.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

14-го липня Петро Саганюк озвучив перелік об’єктів, на які виділено фінансування з бюджету розвитку. Зокрема, серед першочергових витрат – капітальні видатки на ремонти навчальних закладів, установ культури та медицини, а також доріг та вулиць.

Так, фактично по 100 тисяч гривень виділили для ремонту даху НВК №3, фасаду другого корпусу гімназії,  для ремонту покрівлі приміщення ЦНАПу – 181 тисячу, капітальний ремонт (заміна вікон і дверей) у ДНЗ №1  обійдеться у 147,7 тисяч грн, ДНЗ №8  – у 166,5 тисяч, на облаштування дитячих майданчиків потрібно 84,5 тисячі грн. 238 тисяч буде використано на те, щоб поремонтувати системи опалення ДНЗ №8, 209 тисяч – щоб підготувати до відкриття ще одну групу на 30 місць в 7 садочку. 100 тисяч гривень необхідно освоїти історичному музею – там замінять вікна на енергозберігаючі.

Більше 300 тисяч гривень піде на проведення ремонтів у хірургічному, реанімаційному, інфекційному відділеннях ТМО. Потребує реконструкції стаціонарне відділення територіального центру, де проживають одинокі громадяни похилого віку, – для цього уже передбачено 73 тисячі гривень, а загалом сума сягне 270 тисяч.

На ремонт житлових будинків передбачено кошти в сумі 600 тисяч гривень, реконструкцію котелень – 250, ще 480 тисяч буде використано у вигляді спів фінансування на становлення теплових лічильників, для підтримки ОСББ буде використано 300 тисяч гривень, для завершення роботи з встановлення вуличного освітлення -півмільйона.

Крім того, 10 відсотків, а це 800 тисяч гривень необхідно сплатити за проведення робіт в рамках реалізації проекту “Чиста вода на Побужжі – Транскордонна система водопостачання Хрубешува і Володимира-Волинського – фаза 2”.

Відновлення пошкодженого покриття доріг та вулиць несе чимале навантаження на міський бюджет. Зокрема, на ремонт вулиці Олеся передбачено 237 тисяч гривень, Багряного – 130, Стефаника – 600, Крушельницької – 640, Небесної сотні – 210 тисяч, а щоб розрахуватись за оновлену вулицю Цинкаловського, піде 2,5 мільйона гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця