<

На ринку Володимира продають перші чорниці: скільки просять

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 22.06.2022 / Володимир / /
Перегляди
11342
/ Коментарі відсутні

З початком літа стартував ягідний сезон. Полуницею люди уже наласувались, на черзі – смачна та корисна чорниця. Лісові ягоди помітили на ринку у Володимирі, у скільки ж їх оцінюють?

За літрову баночку чорниць просять 100 грн, пів літра – 50 грн, 200 г – можна купити за 25 грн. Сезон корисних ягід лише стартував, тож ціни зараз найвищі. Але на заваді чорничному збору може стати заборона відвідування лісів, що межують з білоруським кордоном.

Проте продавчині на ринку запевняли журналістів БУГу, що брали чорниці у Володимирському районі, де збір дикоросів, у визначений місцях, дозволений.

Окрім чорниць на прилавках ще торгують полуницею, яку оцінюють від 50-ти до 35 грн грн за кілограм, та черешнями – по 40 грн ла літрову банку з власного садка, 100 грн – за кілограм привізних. З’явилися уже й суниці, ранні вишні та смородина. Тож, коли як не у літній сезон, час запасатися вітамінами.

Читайте також: на Нововолинському ринку стартував продаж полуниці та черешні

Нагадаємо, 21-го червня повідомили, що місцевому населенню у Камінь-Каширському та Ковельському районах також дозволили збір грибів і ягід у визначених лісових масивах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця