<

На розвиток села Сусваль Володимир-Волинського району нардеп Гузь залучив із держбюджету майже мільйон грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 7.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
119
/ Коментарі відсутні

Понад 900 000 гривень залучив народний депутат Ігор Гузь з державного бюджету на розвиток села Сусваль (раніше Жовтневе) у Володимир-Волинському районі.

Ці кошти упродовж 5 років роботи парламентаря у Верховній Раді спрямували на найрізноманітніші потреби місцевих жителів, – йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбук.

Наразі триває капітальний ремонт покрівлі місцевої школи. Сам дах уже перекрили (близько 500 тис. грн), але ще залишається нагальна потреба в ресурсах, щоб «підшити» його та змонтувати систему водовідведення.

Придбали для потреб школи і навчально-комп’ютерний комплекс (150 тис. грн).

За державні кошти, які залучив парламентар, реконструювали водопровід (300 тис. грн). І вже третій рік, як «зняте» питання з неякісною питною водою в селі.

Помічники нардепа Андрій Бокоч та Анастасія Тріль працювали в Оваднійвській об’єднаній територіальній громаді, на території якої і перебуває село Сусваль. Разом із головою ОТГ Сергієм Панасевичем вони пересвідчилися, що державні кошти освоєні за призначенням.

До слова, ініціативна група молодих мам села свого часу написала проєкт на фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» і виграла конкурс міні-грантів «Крок назустріч». Завдяки цьому зробили дитячий майданчик у центрі Сусваля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа