<

На розі вулиць Шевченка та Ковельської у Володимирі до жовтня 2022 року планують облаштувати пам’ятник Героям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 11.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1593
/ Коментарі відсутні

До спорудження пам’ятника Героям АТО у Володимирі долучиться народний депутат Ігор ГузьВін разом із міським головою Ігорем Пальонкою оглянули місце, на якому його встановлять.

Мер Володимира зазначив, що в бюджеті громади на 2022 рік вже закладені кошти на проектно-кошторисну документацію зі встановлення цього пам’ятника.

“Я вірю, що це дуже потрібний монумент, який буде нам всім нагадувати, що ми вже вісім років відстоюємо свою незалежність”, – наголосив він.

Нагадаємо, пам’ятник Героям АТО хочуть спорудити на розі вулиць Ковельської та Шевченка. Вже й конкурс провели і обрали макет монумента.

Ігор Гузь, який зазначив, що шукатиме кошти для встановлення пам’ятника, зауважив, що було б добре обабіч нього облаштувати сквер, щоб мешканці міста і сім’ї загиблих зокрема, могли прийти сюди відпочити і вшанувати пам’ять загиблих у російсько-українській війні.

“Моя принципова позиція, що такі ініціативи необхідно підтримувати. І я з моєю командою це робимо. Такий монумент вже стоїть в Іваничах. Ми теж долучалися коштами з державного бюджету. Зараз будується такий момент в Нововолинську, повністю за кошти державного бюджету, з моєї ініціативи.

Я бачив проєкт, який затверджений у Володимирі. Він гарний. Я вважаю, що місце обрано теж непогане. Це центр міста, хороша, ошатна територія. Я думаю, що ми спільними зусиллями, можливо ще бізнес долучиться, втілимо цей проєкт і вшануємо Героїв, які віддали свої життя за незалежність в російсько-українській війні. Тому я долучаюся максимально до цього процесу”, – запевнив нардеп.

Ігор Пальонка наголосив, що наразі принципово стоїть питання, щоб цей монумент відкрити на День захисника, 14-го жовтня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця