<

За 1,6 млн грн у Володимирі хочуть відремонтувати аварійну огорожу на стадіоні «Олімп»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 21.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
707
/ коментарі 2

Оголосили тендер на ремонт аварійної огорожі стадіону Володимирського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» на вулиці Драгоманова, 20.

Очікувана вартість робіт – 1 633 811 грн, йдеться в тендері. Замовник, який зголоситься на ремонт, може запропонувати закупівлю товарів та виконання робіт за нижчою ціною.

За ці кошти мають розібрати існуючу аварійну огорожу, закласти бетонний фундамент та встановлять нову з підвіскою. Роботи по усуненню огорожі мають завершити до 30-го вересня 2023 року.

Нагадаємо, що ремонт стадіону розпочався влітку 2021 року. Вкладання бігової доріжки на стадіоні завершили в листопаді 2021, того ж року поміняли глядацькі трибуни.

Планувалося збудувати стадіон, який відповідатиме 5-й категорії Міжнародної федерації легкої атлетики. Ремонт, який призупинили через війну, відновлюється.

Також виділили 230 тис. грн з міського бюджету на придбання інформаційного табло та футбольних воріт для центрального стадіону. Тендер на футбольні ворота за 150 тис. грн уже також оголосили.

Нагадаємо, як проходили ремонтні роботи на стадіоні «Олімп» у Володимирі




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер