<

На реанімобіль для поранених на Сході України збирає кошти Володимир -Волинський педколедж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 20.04.2015 / Володимир /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

У складний для нашої держави час різноманітні святкування проходять не як розважальні події, а як заходи, корисні для тих, хто  захищає Східні рубежі України. Зокрема, концерт, який пройде на честь 75-річчя від дня заснування Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського також буде благодійним. 

Головна сторінка офіційного сайту ВКНЗ містить фотокопію банківської картки волонтера, куди надходять кошти на придбання автомобіля швидкої допомоги для вояків АТО. Станом на 08:00 20 квітня 2015 на картку надійшло 52 тисячі 869, 46 гривень.

Кульмінація збору коштів  на реанімобіль відбудеться в рамках святкування дня народження Володимир-Волинського педагогічного коледжу. Дійство відбудеться 21 квітня о 18.00 в культурно-мистецькому центрі. Благодійний концерт даватимуть народні аматорських колективів «Розмай» та «Володимирські козаки».

Благодійність для коледжу – добра традиція. Окрім концерту, в рамках програми святкування ювілею пройде у навчальному закладі і молодіжна благодійна дискотека та ряд інших заходів, метою яких є фінансова допомога українським воякам.

programa




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер