<

На п’яного водія, який втік з місця ДТП у Володимирі, склали три адмінпротоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 12.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
2483
/ Коментарі відсутні

Працівники поліції встановили водія Renault котрий в’їхав у Mercedes у Володимирі та втік з місця ДТП. Чоловік перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, на нього скалили три адмінпротоколи.

Про це спільноті «Твій Володимир» повідомили у поліції Володимира.

Нагадаємо, близько 5-ї години ранку 11-го грудня на вулиці Княгині Ольги трапилась ДТП за участю автомобіля «Renault» котрий в’їхав у Mercedes.

Як повідомили у поліції, 11-го грудня було віднайдено покинуте авто на сусідній вулиці з явними механічними пошкодженнями, що свідчать про причетність водія до ДТП. Поліцейськими встановлено, що аварію вчинив 26-річний місцевий житель, котрий керуючи автомобілем Рено, допустив зіткнення з припаркованими автомобілем Мерседес. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень, ніхто з громадян, на щастя, не постраждав.

За фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди на водія було складено адміністративний протокол за ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів…).

Складено адміністративний протокол за ст.122-4 КУпАП (Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні).

Також працівники поліції встановили, що кермувальник перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, однак тест на визначення стану алкогольного сп’яніння проходити відмовився.

За цим фактом було складено ще один адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Адміністративні матеріали з приводу цієї події скеровано до суду для прийняття рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер