<

На пункті пропуску «Володимир-Волинський» у вагонах з рудою знайшли 1 300 пачок контрабандних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 26.09.2020 / Володимир / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

26-го вересня в пункті пропуску для залізничного сполучення «Володимир-Волинський» на кордоні з Польщею у вагоні з рудою прикордонники Луцького загону виявили контрабандні цигарки та телефон, щоб серед 49-ти вагонів знайти сховок.

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

«Сьогодні в пункті пропуску для залізничного сполучення «Володимир-Волинський», під час огляду вантажного потягу, який слідував за кордон, військовослужбовці виявили сторонні вкладення. Помітивши в одному з напіввагонів порушення рельєфу вантажу, прикордонники взялися його розкопувати. Через деякий час охоронці кордону дісталися до металевої пластини, під якою і знаходилися тютюнові вироби. Всього з вагону було вилучено 1 300 пачок контрабандних цигарок» – йдеться у дописі.

Окрім курива, прикордонники знайшли ще мобільний телефон. Контрабандисти ймовірно залишили його для того, аби швидко відшукати крам серед 49 вагонів.

Наразі тривають заходи по встановленню осіб, причетних до організації переправки контрабанди. А незаконний вантаж передано співробітникам Волинської митниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер