<

На потреби військових з бюджету Володимира планують виділити додаткові кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 14.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
138
/ Коментарі відсутні

На засідання виконавчого комітету володимирської міської ради розглядатимуть питання виділення кошти для ЗРП, 14 бригади, центру комплектування, тероборони та прикордонного загону.

З відповідними потребами до міської ради звернулися керівники військових підрозділів, – повідомив на брифінгу 14-го червня очільник громади Ігор Пальонка.

Одна частина виділених коштів передбачається на ремонт даху колишньої казарми для ЗРП. Адже, коли повернуться військовослужбовці з місць дислокації, їм не буде де розміститися. Орієнтовна сума – 1 млн 840 тисяч грн.

Також планується виділення близько 900 тисяч гривень з місцевого бюджету, щоб обладнати котельню для нагріву води у лазню 14 бригади. У вартість входить твердопаливний котел, димова труба, повністю заміна мереж котельні. Розроблений проєкт, роботи будуть вести військові.

“Сьогодні у лазню подається гаряча вода від котельні, яка є на Академіка Глушкова. Зважаючи на те, що невідомо, який буде опалювальний сезон з газом, командування просить, щоб облаштувати свій нагрів води і встановити свій твердопаливний котел. В тій лазні миються, як ті солдати, що є в бригаді, так і ті, що є в ЗРП”, – зазначив мер.

Також є звернення від керівника центру комплектування у Володимирі Руслана Яція, який просить виділити кошти на забезпечення робочих місць, оскільки штат розширився. Їм потрібні меблі та комп’ютери. Готується рішення щодо виділення коштів. Також керівник центру комплектування звернувся з проханням замінити вікна. Оскільки ця установа знаходиться на балансі Управляючої житлової компанії. Крім цього, там необхідно замінити частину тепломережі.

“Вона знаходиться у поганому стані. Ми мали деякі моменти, підварювали, хочемо від котельні до військкомату замінити її на ізольовані труби. Також там своїми силами облаштували душові, просять провести невеликий ремонт”, – додав Пальонка.

Також планується виділення коштів на тероборону і близько 50 тисяч гривень для прикордонного загону.

Всі питання щодо виділення фінансів розглядатимуться на бюджетній комісії. Після чого рішення прийматимуть на виконкомі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок