<

На потреби освітніх закладів Володимира виділили понад 6 млн з області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 19.07.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
359
/ коментарі 2

Додаткове фінансування у розмірі понад 6 мільйонів гривень невдовзі надійде в обласні заклади освіти округу, до якого входить Володимир.

19-го липня відбулось засідання обласної бюджетної комісії, під час якої розподілили залишки освітньої субвенції, – повідомив перший заступник міського голови, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук на своїй сторінці у фейсбуці.

Завдяки додатковим коштам у Володимирі буде відремонтовано дах спортзалу педагогічного коледжу, який нині в аварійному стані. Також розпочнеться будівництво сучасного спортивного майданчика біля будівлі коледжу. Покращаться умови для занять спортом і в обласному ліцеї «Центр освіти», адже з бюджету області буде виділено 600 тисяч гривень на переобладнання колишнього ангара під спортивну споруду.

Додатково виділено 178 тисяч гривень на заробітну плату працівників  інклюзивно-ресурсного центру. Окрім цього, надійдуть кошти на закупівлю кондиціонерів для Володимир-Волинського педколеджу та вищого професійно-технічного училища.




коментарів: 2
  1. Коли починають закуповувати конденціонери і казати, що не має коштів на ремонт аварійних дахів, мене починає вражати байдужесть депутатського корпусу до проблем агротехнічного коледжу. Третій навчальний корпус був побудований ще в 1927 році і за 94 роки експлуатації прийшов в непридатний стан. Викладачам конденціонери замінює вода, що капає в аудиторіях. Всі ремонти коледж вимушен здійснювати за свої кошти, що заробляє. Виживаєте, ну і виживайте далі… мабуть гака думка наших депутатів. А в коледже навчається понад 700 студентів з різних куточків області і міста Володимир-Волинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер