<

На полігоні поблизу Володимира провели допризовну підготовку для учнів старших класів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:10 | 6.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони 6-го травня зібрав учнів 10-11-х класів зі шкіл населених пунктів району, щоб дати можливість засвоїти практичну частину уроку «Захист України», а саме – практичні стрільби.

Протягом навчального року учнів навчають теоретично основам предмету «Захист України». А 3 дні в травні, за шкільною програмою, виділяють для практичних підсумкових занять – це надання першої медичної допомоги та стрільба з вогнепальної зброї.

Прибули на навчання юнаки та дівчата з Іваничівського, Локачинського, Нововолинського, Турійського та Ковельського районів (в старих межах) на полігон, поблизу Володимира. Для володимирських школярів стрілецьку підготовку проведуть тижнем пізніше.

На військовому полігоні за цей день побувало майже пів тисячі учнів. Їх вчили заряджати зброю, правильно цілитись та влучно стріляти.

Наставниками для учасників вишколу були військові 14-ї ОМБр.

Також на навчальному стрільбищі був присутній заступник голови Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук. Він повідомив, що 7-го травня подібні навчання відбуться в Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа