<

На початку лютого на водоймах у Литовезькій та Устилузькій громадах виявили порушення рибальства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 9.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
446
/ Коментарі відсутні

5-го лютого на річці Західний Буг у селі Литовеж та на річці Луга в Устилузі Володимир-Волинського району виявили два порушення рибальства.

У Литовежі зафіксували порушення рибальства на зимувальній ямі, повідомляють у фейсбуці рибоохоронного патруля.

У свою чергу, громадянин, що рибалив в місті Устилуг, перевищив ліміт дозволених знарядь лову. Як зазначають, на порушників оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Загалом, у період з 31-го січня по 7-ме лютого в області зафіксували 21 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Зокрема, складено 20 протоколів за порушення Правил рибальства (за ч. 3 ст. 85 КУпАП) та один за 188-5 КУпАП. За даний період на порушників накладено штрафів на суму 1 394 грн.

Нагадують, що з 1-го листопада 2021 року на водоймах Волині триває осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах.

Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2022 року. Також з 1-го грудня заборонено вилов раків у річках та водоймах Волинської області. Дана заборона діятиме до 31-го березня 2022 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця