<

На пляжі у Володимирі може з’явитися рятувальний пост

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 13.07.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
2784
/ коментарів 10

На так званому дитячому пляжі на річці Лузі у Володимирі незабаром може з’явитися пост з рятувальниками.

Про це повідомив 12-го липня під час брифінгу перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Питання необхідності облаштування чергового рятувальника на пляжі виникло після того, як за вихідні у Володимирі і районі втопилися троє людей.

Як повідомив заступник, відбулася зустріч міської влади з ДСНС Володимира. Вони проводять інструктаж з правил безпеки на воді на всіх масових пляжах громади.

“Невдовзі ми будемо наймати рятувальників, які будуть чергувати на пляжі”, – сказав Матвійчук.




коментарів: 10
  1. Це питання ще виникло коли відкрили та облаштували , так званий дитячий пляж на річці Лузі . А взагалі молодці рятувальник потрібний ,а ще було б добре періодично навідуватись поліцейським. Пляж дитячий, а п’ють горілку дорослі!

  2. Ще якби толкові рятувальники…А то деякі -лише назва і даремно їм платять зарплату… Сьогодні була свідком випадку на пляжі *Незабудка*на Світязі.Надувний матрас віднесло на велику глибину,а на ньому була жінка з грудною дитиною…Самі дістатися до безпечної глибини вже не могли.Матрас стрімко відносило в озеро.Ми підійшли до рятувального посту.. Рятувальник лежав у будці в трусах і грався у телефоні.Ми сказали йому,що там треба його допомоги…відповідь мене вбила”Я бачив,а що я їм зроблю,хай тонуть…Ложки біля нього не було,тому мужчина з берегу.поплив жінці на допомогу..ледь припнув той матрас,а рятувальник і далі лежав,грався у телефоні.А зарплату за день получив… Питання,як жінка там опинилася,це інше…молоді- безпечні,не думають.Але рятувальна служба і є для цього,щоб надати допомогу…Своє прізвище рятувальник назвати відмовився.Сказав,що скаже потім…

    • Вони походу намагаються рятувати тільки тих, хто біля берега недалеко і то якщо вже дійсно тонучому ймовірний капут)

  3. Від початку сезону мають бути рятувальники. В Києві на приватних пляжах зобов’язали, щоб був, а на решті держава найняла рятувальників і теж є. До речі, немає рятувальника в басейні, що в с. Островок, де купається повно дітей . Немає дотримання правил безпеки, дорослі (деякі в стані алкогольного сп’яніння) і діти з розгону скачуть в воду , хоча в правилах басейну це заборонено, але ж ніхто не контролює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер