<

На останньому дзвонику Зимнівського ліцею вручили нагороду за перемогу в конкурсі «Дієва школа»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 31.05.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
911
/ Коментарі відсутні

31-го травня на святі останнього дзвоника ліцеїстам Зимнівської громади вручили п’ять нових ноутбуків в честь перемоги на конкурсі «Дієва школа» за Швейцарсько-українською програмою EGAP. Конкурсна програма передбачає забезпечення школи-переможця електронними щоденниками та журналами.

Регіональна координаторка програми EGAP у Волинській області Оксана Киричук привітала школярів із закінченням навчального року та вручила нагороду разом із новими ноутбуками.

“Ті тренди електронного урядування, які задає Зимнівська школа, підтримує вся Україна. Маю за честь вручити цю відзнаку ліцею в селі Зимне, який є переможцем конкурсу “Дієва школа” у 2021-му році”, – зазначила координаторка.

Програма “Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади” реалізується протягом 2015–2023-х років Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Відбувалося це у п’ятьох цільових областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Одеська та Луганська.

У 2021-му році програма проводила конкурс серед шкіл цифрових громад (на Волині це Зимнівська та Вишнівська громади). Перемогло відео із Зимнівської школи.

Побачити його можна на сайті Зимнівського ліцею в фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця