<

На оновлення автотехніки для комунальних підприємств Володимира виділили понад 10 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 4.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
342
/ Коментарі відсутні

Внесли зміни до бюджету на 2022 рік, в якому передбачили додаткові витрати на купівлю автомобілів для потреб комунальних підприємств громади Володимира.

Це рішення підтримали 34 депутати на сесії міської ради 30-го вересня. Проте з деякими змінами: незабаром оголосять тендер на закупівлю автомобіля Форд для посипання доріг.

З цією пропозицією виступила депутатка Оксана Виваль. Вона нагадала, що службовий автомобіль КП “Полігон” передали на потреби ТРО на початку повномасштабного вторгнення. Тому під час ожеледиці доведеться наймати послуги підприємця для посипання доріг громади.

Начальник управління інфраструктури Ігор Возний порахував приблизні витрати, які підуть на оренду автомобіля на зимовий період: вони становлять приблизно 4 мільйони гривень. Майже стільки ж: 4 млн 980 грн коштує новий автомобіль Форд.

Депутати дійшли до висновку, що вигідніше придбати власний автомобіль, замість того, щоб брати в підриємців посипальну машину в оренду.

Окрім цього, придбання екскаватора для КП «Володимирводоканал» обійдеться в 2 196 809 грн.

  • Придбання трактора з фронтальним навантажувачем, подрібнювачем гілок та причіпом для КП «Володимиртепло» – 3 294 052 КЕКВ 3210.
  • Придбання автомобіля для КП «Володимирводоканал» – 1 417 521.
  • Придбання лавети для КП «Володимирводоканал» – 168 900.

Нагадаємо, на потреби військових у Володимирі виділили понад 53 млн грн




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер