<

На митниці Устилуг-Зосін померла людина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:01 | 16.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
9
/ коментарі 4

За попередньою інформацією, 15-го вересня на митному переході Устилуг-Зосін помер чоловік, якого перевіряли польські митники. 

На пункту пропуску “Устилуг-Зосін”годину назад померла людина,коли його польський митник взяв на особистий контроль!Людина лежить на лавці де оформляють штрафи,чекають прокуратуру!Жах! – про це повідомила мешканка Володимира-Волинського у соціальній мережі Фейсбук.

Наразі інформація офіційно не підтверджена, але попередньо, в коментарях до цього посту люди пишуть, що померлий – це 62-річний мешканець села Локачі. Також в коментарях зазначається, що подібні випадкі вже траплялись. При цьому реакції української сторони не було.

Подібні повідомлення з’явилися у журналістів і від інших свідків події. Всі вони підтверджують смерть чоловіка, який проходив особистий контроль на польській стороні. Також зазначається, що митники робили потерпілому масаж серця, але це не допомогло врятувати людину.

Деталі згодом.




коментарів: 4
  1. Жебрацьке становище пенсіонерів в Украіні приводить до такого ось кінця ,а злодійсько -корупційна влада краде бере взятки і розкошує .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок