<

На митному посту «Устилуг» затримано партію цінного каміння, схожого на бурштин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 14.09.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

За оперативною інформацією СБУ, посадовими особами Волинської митниці ДФС спільно з працівниками ГУ ДФС у Волинській області та прикордонниками, на  митному посту «Устилуг» під час митного огляду автомобіля «Мерседес Vito» вилучено 18 кілограм цінного каміння, схожого на бурштин,- повідомляє Волинська митниця ДФС.

Вищезгадане каміння намагалися перемістити  з митної території України до Республіки Польща два наших співвітчизники, використавши для цього конструктивні порожнини автомобіля.

Налагоджена співпраця з правоохоронними органами та Волинською митницею ДФС дала можливість припинити незаконне переміщення дорогоцінного каміння через митний кордон України.

Партію жовтого каміння вилучено і направлено на експертизу.

Звертаємо увагу, що  на митній території України з 1 вересня 2015 року по 1 жовтня 2015 року проводиться спеціальна операція «Рубіж-2015». Метою операції  є попередження, виявлення та припинення порушень законодавства України з питань державної митної справи, виявлення кримінальних правопорушень у митній та податковій сферах, протидія та запобігання проявам корупції під час здійснення митних процедур.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця