<

На мосту у Володимирі-Волинському трапилося ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 25.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
32
/ коментарів 17

Близько 11-ї години 25-го березня при в’їзді у Володимир-Волинський на мосту біля села Заріччя трапилося ДТП. Внаслідок зіткнення Мерседес Віто з автомобілем Шкода постраждало 3-є людей.

“Сьогодні о 10.40 в Володимирі-Волинському сталася автомобільна аварія на мосту біля с. Заріччя.У напрямку Нововолинська Мерседес Віто порушивши правила дорожнього руху – пішов на обгін декількох автівок на мосту і зіткнувся з зустрічною легковою. Червона Ауді яка рухалась в попутньому напрямку – не гальмувала коли Мерседес намагався втиснутись і закінчити обгін, подаючи звукові сигнали(очевидець каже, що, можливо, навіть збільшувала швидкість), таким чином Мерседес зіткнувся з зустрічною легковою приблизно на швидкості 90-100 км/годину.. Постраждалі госпіталізовані, всі живі. Водія легкової врятував пасок безпеки.”, – написав очевидець Сергій Грабовський в групі Типовий Володимир.

DG0WfyYxPbk
PUlckMiK_BI
PJi0eC1wG3w
rqBSJqo0z6A
gqoCVkZq3CU
A1HR-Pn8o1U
Eg-HUN_PDl8
3zSRCO3f4nY




коментарів: 17
  1. Дуже гарно у описі ситуації знайшли виправдання водієві Vito “не дали втиснутись тому він збільшив швидкість” Складається враження,що автор статті знайомий винуватця! Думаю даному вчинку виправдань немає!! Не потрібно порушувати ПДР,а якщо і порушувати то з розумом,а не перти “а вдруг проскочу”!
    Можу побажати винуватцю камаз на зустріч!!!

  2. Сьогодні таке саме Кіто десь о 17.00 тупо підрізало мене на світлофорі. Думаю, що більшість водіїв просто втратили порядність і нето що безкарні, а просто хамловиті

  3. Можливо хтось має відео аварії,чи фото водія ВІТО або є свідком,просьба зголоситись.Потрібно ваша допомога.

  4. Права за сало! А машина зароблена на перевозках контробасу! І такі відморозки найбільша загроза на дорогах

  5. Як відомо всім водіям: правила дорожнього руху писані кров’ю, згідно них обгін на мості заборонено. Але їздюки і піз*юки цього не знають, бо якби знали, то називались би водіями.

    • я з тобой згиден але як ти прав то нехер з мисця пригоди втикати як водий вито

  6. я з тобой згиден але як ти прав то нехер з мисця пригоди втикати як водий вито

  7. Так , водій на Vito не правий, але водій на червоній ауді міг поступити місце для запобігання ДТП. Хоча тепер буде Vito наука… добре, що всі живі!

  8. V Mersi pjanuj voditel byv. Vtik z mesta DTP. Vito brav na obgon pary avtivok na mosty…Jesli zakruvat o4i na take to byde bardak povnuj. Hto byde vidpovidat za avto za zdorovja so 4elovek kalikoj moze bytu ne dovedi Gospodi Jakso vupuv ili ponyhal za4em sidat za ryl…Vu se opravdyjete…Obgon na mosty pod 4emto + ybejal s mesta DTP…A 4eloveky operacujy zdelali…

  9. На віто їхали всі готові!!! вони ще на Ковельській їхали від бардюри до бардюри!!!!! а їх такі самі відмазують…це ж нормально на мості обганяти.

  10. так за кермом був пяний всім відомий мусорук а зараз хочуть перекласти вину на власника віто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок