<

На місці аварійної двоповерхівки на Драгоманова у Володимирі можуть побудувати новий будинок, а жителям – дадуть житло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 19.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
3331
/ Коментарі відсутні

Обговорюють будівництво нової багатоповерхівки на місці аварійного будинку на вулиці Драгоманова, 35 у Володимирі.

19-го жовтня на брифінгу міського голови Ігор Пальонка розповів журналістам, що аварійну двоповерхівку вже оглянули представники двох компаній-забудовників.

Забудовники вирішують, чи доцільним буде будівництво нової житлової площі на місці будинку на вулиці Драгоманова, 35. Якщо будівельники візьмуться за проєкт нової багатоповерхівки, мешканцям будинку виділять нові квартири або земельні ділянки для будівництва свого житла.

У разі, якщо компанії передумають братися за будування нової багатоповерхівки, питання винесеться на громадський бюджет 2022-го року.

Жителям двох квартир, які проживають у двоповерхівці вже давно, у наступному році виділять нові квартири.

“Ситуація складна, але ми радимося з відділом інфраструктури, і в наступному році прийматимемо рішення щодо подальшої долі будинку”, – мер Володимира.

За словами міського голови, двоповерхівка на вулиці Драгоманова, 37 знаходиться не в аварійному, а у ветхому стані, згідно з технічним обстеженням будинку. Отже, з цією двоповерхівкою ніяких змін не планується.

Нагадаємо, мешканці аварійних двоповерхівок на Драгоманова у Володимирі просять у влади допомоги.

Довідково: ветхе житло – житловий будинок, у якого надземні конструктивні елементи, фундамент (або будинок у цілому) обмежено виконують свої функції та фізичний знос (у грошовому розрахунку) будинку становить 61 – 80%.
Аварійне житло – житловий будинок, у якого надземні конструктивні елементи, фундамент (або будинок у цілому) не відповідають вимогам безпечної експлуатації або частково зруйновані та фізичний знос (у грошовому розрахунку) будинку становить 81 – 100%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер