<

На мешканку Володимира-Волинського за розповсюдження комуністичної символіки у соцмережах відкрили кримінал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 12.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ коментарі 3

3-го березня до Володимир-Волинського відділення поліції надійшли матеріали від місцевого СБУ про те, що жінка, яка проживає у місті Володимир-Волинський, в період 2018-2019 років використовуючи мережу інтернет, через соціальну мережу «Однокласники», займається поширенням комуністичної, нацистської символіки та пропаганди комуністичного тоталітарного режиму.

Про це інтернет-виданню “БУГ” стало відомо із ухвали Володимир-волинського міського суду.

4-го березня було внесено відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №120200300600000008 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 436-1 КК України (виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів або їх фрагментів на всій території України, крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки”).

Під час проведеного обшуку 6-го березня 2020 року за місцем проживання володимирчанка надала правоохоронцям мобільний телефон марки «Samsung», в якому показала посилання для входу у додаток «Однокласники», де на її особистій сторінці під назвою «Светлана Гуртаева (Голыгина)», розміщено фотографії та публікації із використанням символіки комуністичного режиму.

В ході обшуку вказаний мобільний телефон з двома абонентськими сім-картками був вилучений, як речовий доказ.

Крім того, на даний час у кримінальному провадженні необхідно провести ряд необхідних судових експертиз та слідчих дій.

Зауважимо, що згідно ч. 1 ст. 436-1 КК України мешканці Володимира-Волинського загрожує обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.




коментарів: 3
  1. Якась абсурдна дурня. Ті ж одноглазікі заборонені на території України. То ж перед ким вона там шо поширювала? Перед росіянами? І за це строк в Україні? ДБ…

  2. Владі респект! Закрити сепаратистку,дати їй строк на повний Х.й!а вбивці,маніаки та подібні покидьки нехай собі гуляють під домашнім арештом (звісно не за гарні очі).

  3. хе-хе…

    На территории Западной Германии появится первый в истории памятник вождю пролетариата и октябрьской социалистической революции Владимиру Ленину. Такую информацию разместил портал Deutsche Welle.
    Монумент установят в городе Гельзенкирхена федеральной земли Северный Рейн, где участковый суд упразднил своим решением запрет местных властей на установку памятника.
    Установка памятника Ленину запланирована на 14 марта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа