<

На Лузі у Володимирі-Волинському на чоловіка склали адмінпротокол за риболовлю «екранами»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 5.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

3-го березня працівники рибоохоронного патруля викрили грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на річці Луга, у місті Володимир-Волинський.

Близько 10 години виявлено порушника, який здійснював вилов риби  забороненими знаряддями, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів, які не передбачені Правилами рибальства – двома «екранами», – повідомляють на сайті Волинського рибоохоронного патруля.

На особу оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Рибоохорнці просять громадян про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби повідомляти за номером телефону (067) 360 78 40.

Довідкова інформація

Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця