<

На Луганщині військові 14 бригади відкрили каплицю на честь Матері Божої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 17.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
43
/ Коментарі відсутні

16-го травня, у День жінок-мироносиць в прифронтовому селі Муратове Луганської області, що знаходиться в смузі відповідальності Князівської 14 окремої механізованої бригади, стараннями військовослужбовців бригади урочисто відкрили та освятили каплицю на честь Матері Божої.

Разом з воїнами участь в урочистому відкритті взяли жителі села та представники місцевої влади, – повідомляє пресслужба 14 бригади.

Чин освячення новоствореної каплиці на честь Богоматері, яка віднині височіє в центрі села, провів єпископ Луганський і Старобільський Афанасій, привітавши всіх присутніх зі святом, поблагословивши воїнів, завдяки яким постала нова святиня, на звитяжну службу та Перемогу.

До слова, це вже четверта прифронтова каплиця на Луганщині, будівництво якої зініціював Михайло Федорович: у Станиці Луганській, Золотому, Світличному, а тепер і в Муратовому, – скрізь, де виконувала завдання за призначенням 14 бригада.

Ініціатор будівництва каплиці військовослужбовець Михайло Перегінчук каже, прагне, аби каплиця стала місцем щирої молитви та нагадуванням про військовослужбовців бригади, які захищають Луганщину, українську землю.

“Ми, українці, зі Сходу до Заходу, – єдиний народ. Нам нічого ділити. І я вірю, що жителі Муратового біля цієї каплиці молитимуться не лише за себе та власні родини, а й за нас і за Україну та її перемогу. Нехай допомагає нам в цьому Матінка Божа” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок