<

На лікарняному з березня: директор ЦПО у Володимирі, якого прикордонники зупинили з безакцизними цигарками, і далі перебуває на посаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 8.05.2021 / Володимир /
Перегляди
35
/ коментарів 8

Директор Володимир-Волинського центру позашкільної освіти Петро Зінкевич – досі на посаді, проте на роботу не ходить – на лікарняному. Відтак, як пояснили у міськвиконкомі, службове розслідування станом на 9-те травня не провели.

Нагадаємо, директора Володимир-Волинського ЦПО поліція і прикордонники зупинили 26-го лютого у Житомирській області. В його авто було виявлено майже дві тисячі пачок цигарок без відповідних марок акцизного збору. Як розповідають, перевезення тютюнових виробів чоловік здійснював з метою подальшого їх завантаження у вагони на залізничній станції «Козятин».

4-го березня міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка розповів БУГу, що вчинок педагога та керівника є негідним і кидає тінь на Володимир-Волинський та цілу громаду.

На наступний день, 5-го березня наказом управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради було створено комісію для проведення службового розслідування. Проте за два місяці його так і не провели.

Як повідомили у відповіді на інформаційний запит БУГу, це пояснюється тимчасовою втратою працездатності Петра Зінкевича з 9-го березня.

“Розслідування буде проведено після виходу даного працівника на роботу. Питання щодо порушення норм і правил професійної поведінки директором Центру позашкільної освіти Зінкевичем П.О. взяте на контроль”, – йдеться у відповіді.

Також зазначають, що в період з 25 по 26 лютого Зінкевич знаходився в основній щорічній відпустці, з 1 по 5 березня перебував на робочому місті.




коментарів: 8
  1. Хвороба називається “запалення хитрості”. Хто на цю хворобу видає лікарняний?

  2. Чому видаляєте коментарі?
    Хай люди знають.Звідки інфа про Козятин?Чи то куплена стаття розвідниками? Може людина у своїй законній відпустці собі везла?

  3. Нехай суд дає оцінку його діям, причому тут робота? А говорять люди… це взагалі на рівні одна бабка сказала.

  4. Це все домисли що везлось з подальшою метою переправлення закордон, може взагалі людина ні в чому не винна, не нам вирішувати. Для цього є СУД

  5. Мій комент від 8 травня теж видалили… Напевно, “холопам” не потрібно мати своєї думки!!!!!

  6. А редакція в курсі, що його за день до виходу статті суд виправдав повністю. Таке враження, що хтось дуже поспішав, щоб вилити чергову порцію “лайна”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця