<

На “Креативній галявині” у Володимирі-Волинському читали вірші та співали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 22.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
10
/ коментарі 2

22-го жовтня у парку “Слов’янський” на новій локації, яка носить назву “Креативна галявина” відбулися літературні посиденьки та арт-вечір. 

Надворі було прохолодно, тому розпалили багаття та зварили гарячого чаю, яким пригощали усіх присутніх. Власну поезію презентувала присутнім Віталіна Макарик. Читали і вірші відомих сучасних українських поетів. Музичну програму подарували присутнім Сергій Лященко та Юрій Бурцан.

Атмосфера заходу була невимушена і тепла.

Нагадаємо, що ініціаторами та реалізаторами “Креативної галявини” стали НГО “Creative studio” спільно з виконавчим комітетом міської ради та за підтримки “Київського діалогу”. На галявині уже провели кілька цікавих майстер-класів та лекцій. Подбали тут і про доступ до wi-fi.

Ця стаття, була підготовлена в рамках конкурсу міні-грантів проекту “Київський діалог” за підтримки Міністерства Закордонних Справ Німеччини. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю НГО “Creative studio” і жодним чином не відображає точку зору проекту “Київський діалог”.




коментарів: 2
  1. Як добре що в душах людей все міняється, і вони просинаються від довгого сну, а далі вже бачать перед собою інші горизонти. Це тільки початок. Позитив,спілкування, сміх, любов,це ті емоції які народжують в серцях людей початок нового духовного прориву. Ви молодці. Треба до Вас якось завітати. Скиньте номер тел. організаторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер