<

На комбінаті хлібопродуктів у Володимирі-Волинському провели інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки під час жнив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 16.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

15-го липня рятувальники та представники міської комісії ТЕБ і НС відвідали філію ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» у Володимирі-Волинському. 

Оскільки комбінат хлібопродуктів належить до об’єктів із підвищеною небезпекою виникнення загоряння, його працівникам провели інструктаж, а також здійснили огляд дотримання правил пожежної безпеки під час жнив.

Про це повідомляє офіційний сайт Володимира-Волинського.

З липня у філії ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” Володимир-Волинського комбінату хлібопродуктів розпочинається новий маркетинговий рік та стартує прийом зерна. Аби жнивна кампанія пройшла без втрат, на комбінаті провели інформаційно-профілактичні заходи щодо забезпечення належного стану пожежної безпеки. З метою запобігання виникнення пожеж у місцях зберігання врожаю працівники Володимир-Волинського МРВ УДСНС спільно із представниками міської ради, членами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перевірили наявність вогнегасників, оглянули дотримання правил експлуатації машин та агрегатів і провели додаткові інструктажі працівникам. 

“Готуємось до жнив, лишилося провести дезінфекцію складів і території, що буде виконано до кінця тижня. Ми готові приймати зерно і надавати послуги з його очищення і осушення”, – зауважив головний інженер Володимир Хомюк.

Начальник Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України В’ячеслав Процюк повідомив про результати рейду. Встановлено, що об’єкт готовий до роботи з урахуванням певних рекомендацій, які були надані до виконання.

На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час жнив.

Довідково: на території Волинської області протягом 2014-2019 років зареєстровано 14 пожеж на хлібних масивах сільськогосподарських підприємств, внаслідок яких знищено понад 120 гектарів зернових культур на корні та завдано прямих матеріальних збитків на суму понад 1 млн. 700 тис. грн. Разом з цим, за даний період виникло 7 пожеж на складах грубих кормів, внаслідок яких вогнем знищено близько 800 тон грубих кормів, завдано прямих матеріальних збитків на суму близько 1 млн. грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця