<

На каналізаційно-насосній станції у Володимирі встановили насос за 800 тис. грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 9.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
275
/ Коментарі відсутні

Понад 800 тисяч гривень було виділено з місцевого бюджету Володимира на заміну старого зношеного насоса для перекачування стоків з міста на очисні споруди.

Днями працівники КП «Володимирводоканал» встановили сучасний насос на головній каналізаційно-насосній станції, повідомляють на сайті міста.

“Потреба у новому насосі на станції тривалий час була досить гострою”, – зазначив директор КП «Володимирводоканал» Сергій Луцюк.

Попереднє обладнання, яке слугувало ще з 1985 року, майже повністю відпрацювало свій ресурс. Через це у будь-який момент під час проливних дощів могла виникнути загроза підтоплення міста.

Разом з тим новий насос типу HYDRO-VACUUM, що має продуктивність 450 кубометрів на годину та потужність 45 кіловатів, значно економніший та продуктивніший.

Встановлення насосного обладнання забезпечить можливість регулювати витрати електроенергії і тиску, що дозволить підвищити енергоефективність роботи  каналізаційно-насосної станції. Це особливо важливо, зважаючи на те, що енергоспоживання є найбільш затратною статтею у собівартості послуг водопостачання та водовідведення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер