<

На інвентаризацію та обслуговування відеокамер у Володимирі на 2022 рік виділили 230 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 27.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
416
/ 1 коментар

У міському бюджеті Володимира на 2022 рік передбачили 230 тисяч гривень на інвентаризацію та обслуговування камер відеоспостереження.

Про це йшлося на черговій одинадцятій сесії міської ради 26-го листопада.

Депутат Олег Тимосевич поцікавився на що саме повинні піти ці кошти і чи необхідно виділяти таку суму та залучати спеціально фірму на інвентаризацію та паспортизацію камер відеонагляду у місті.

На що мер Ігор Пальонка уточнив, що відповідальність за нагляд та обслуговування за відеокамерами у місті хочуть закріпити поки за однією людиною.

“Ми хочемо, щоб доступ до камер був у нас. Паролі та доступ має бути закріплений за однією людино. Потім планується створення ситуаційного центру у міській раді”, – додав мер.

Нагадаємо, раніше під час брифінгу Ігор Пальонка розповідав, що у приміщенні міської ради Володимира створять ситуаційний центр.




один коментар
  1. Зараз паролі і доступ і так є в однієї людини, котра утримує конфіденційність системи цілком і повністю. А тепер чиновник Пальонка хоче свого колегу завести і відмити близько 130тисяч на цьому, бо в 2021 на обслуговування було потрачено близько 50тисяч

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер