<

На громадських слуханнях вирішували де у Володимирі-Волинському буде амбулаторія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 2.04.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

01 квітня в залі засідань  міської ради відбулося громадське слухання  з питань охорони здоров’я, зокрема, щодо впровадження спільного із Світовим банком проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» в частині облаштування лікарських амбулаторій у місті Володимирі-Волинському.

Жваве обговорення відбулося навколо можливого перепрофілювання під амбулаторію частини першого поверху ЗОШ№5, адже альтернативного приміщення в районі селища цукрового заводу не має.

Учасники слухання наголошували на тому, що це питання сприймається неоднозначно і чимало жителів селища цукрового заводу, представників вчительського колективу і  батьків не схвалюють перепрофілювання окремих класів школи під амбулаторію. Їх у цьому підтримує і міська влада, й особисто міський голова Петро Саганюк.

А тому вирішено запросити у міськвиконком арбітражного керуючого ВАТ «Володимирцукор», щоб з’ясувати реальну можливість передачі у власність територіальної громади будівлі медпункту площею 438,1кв.м з наступним її перепрофілюванням під амбулаторію, яке найкраще підходить для цього.

У слуханнях взяли участь депутати міської ради, заступники головного лікаря ТМО, представники міської влади та засобів масової інформації, модератором зустрічі був перший заступник міського голови Микола Веремчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа