<

«На гарячому» спіймали паліїв сухого листя у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 24.10.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Володимирчан, які самовільно спалювали сухі залишки рослинності і опале листя виявили 23-го жовтня під час спільного рейду працівники муніципальної варти, рятувальники та працівник держекоінспекції.

Було виявлено близько 10-ти паліїв листя та складено адмінпротоколи, розповів головний муніципал Володимира Андрій Книш.

За його словами, за спалювання сухостою передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 1360 гривень (за ст. 152 Адміністративного кодексу). Ще один штраф має право виписувати еколог.

Як розповів головний спеціаліст-державний інспектор відділу державного екологічного нагляду водних ресурсів та атмосферного повітря Державної екологічної інспекції у Волинській області Віктор Голіч, за спалювання сухостою в екосистемах, якщо це призвело до значних збитків, передбачені більші штрафи. Проте суми штрафів всеодно є занадто малими, тому вже ведеться мова про їх збільшення.

Нагадаємо, що вже кілька днів, особливо ввечері у місті стоїть дим, від якого важко дихати.




коментарів: 7
  1. ви попатролюйте на околицях зимнівської, таке відчуття, що поліція їздить з закритими очима і носом через ту зимнівську

  2. Та невже підняли своы дупи і пішли щось робити , а як же буде з працівниками міськради ,ану іх хтось вкраде ?Ржу не можу .

  3. Якби за доноси про пілія платили, як за металобрухт, то наркозалежні потрулювали б на ура.

  4. А чому тут радіти? Тому що людина інших альтернатив не знайшла? Так їх і не має. По місту їздить один чи два трактори які збирають час від часу. В перегній пускати так воно гниє років з 5. Для початку потрібно придумати як утилізувати а потім наказувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер