<

На фестивалі «Український коровай-сузір’я» у Володимирі запалював Лісапетний Батальйон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 27.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
4665
/ Коментарі відсутні

26-го вересня у Володимирі відбувся щорічний фестиваль «Український коровай-сузір’я» на якому виступали музичні виконавці, зокрема й відомі запальні жіночки із гурту «Лісапетний Батальйон».

На сцені фестивалю, що проходив у Слов’янському парку в погожий осінній день, публіку розважали вокальні, фольклорні, хореографічні колективи з Володимир-Волинського району та міста Львова.

Також виступав і дитячо-юнацький хореографічний ансамбль танцю “Полуничка” зі Львова.

Але найбільше люди чекали на виступ відомих запальних «орликівських» бабусь з гурту “Лісапетний Батальйон”, солісткою якого є харизматична Наталія Фаліон. За сумісництвом вона працює директором музичної школи у селищі Скала-Подільська Борщівського району Тернопільщини. Також керує двома народними колективами — «Забава» і «Бабине літо». Перший — у Скалі-Подільській, другий — у її рідному селі П’ятничани у сусідній Хмельницькій області.

Свій виступ гурт розпочав із пісні про любов. Також захоплена публіка аплодувала, підтанцьовувала та підспівувала під відомі хіти Лісапетного батальйону, такі як: «Лісапєт», «Дієта», «Covid19» та інші.

Пропонуємо і вам поринути у музичну програму Українського короваю-сузір’я.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок