<

На доплату володимир-волинським медикам «вторинки» виділять пів мільйона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 3.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському спрямують додаткових 558 тисяч гривень на доплату до зарплат лікарям вторинної медичної допомоги.

Про це йшлося 2-го вересня на щотижневій оперативній нараді міського голови у Володимир-Волинській міській раді, – інформують на сайті міста.

На сьогодні зарплата профільного фахівця вторинної ланки становить близько 4,5 – 5 тисяч гривень, держава коштів не виділяє, тож місто шукає можливості спрямувати додаткові фінансові ресурси на доплату медикам з власного бюджету.

“Ці кошти – це економія витрат на оплату енергоносіїв територіального медичного об’єднання, які повертаються в міський бюджет. Розуміючи важливість праці лікарів у складних умовах та необхідність їх підтримки, згадану суму перерахують медичним працівникам в якості премій”, – зазначив під час наради міський голова Петро Саганюк.

Заступник начальника – начальник бюджетного відділу Ірина Томашук повідомила, що планове призначення бюджету міста за серпень перевиконано на пів мільйона гривень. Оскільки з першого вересня збільшився розмір “мінімалки”, на зарплати працівникам бюджетних установ необхідно додатково виділити близько 2,5 мільйона гривень. Працівникам загальноосвітніх закладів надійде 1 мільйон 100 тисяч гривень освітньої субвенції, решту зарплат бюджетників фінансуватимуть з місцевої казни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер