<

Конфлікт між кандидатами у депутати. На дільницях Володимира-Волинська стає спекотно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 25.10.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Близько 14-ї години журналістам інтернет-видання “БУГ”  Леонтій Дмитрук повідомив, що на виборчій дільниції № 070974 (Волиньгаз) стався інцидент із штовханиною між кандидатами у депутати до міської ради.

Також, журналіст поспілкувалася із Русланом Морозом про даний конфлікт, на що він відповів: “Та ніякої штовханини не було. Була словесна перепалка, так не спорю, можливо не цензурна. А чого він стоїть під дверима до дільниці та говорить з людьми? Може він на їх агітує?”

При вирішенні ситуації присутнім був працівник правоохороних органів, котрий зазначив, що відбулася лише словесна перепалка із нецензурною лайкою, але до штовханини не дійшло.

Варто зазначити, що до журналістів інтернет-видання БУГ, також звернувся Ярослав Жук, котрий балотується депутатом до міської ради, та розповів про аналогічну ситуацію на виборчій дільниці, що знаходиться у ЗОШ№2.

“Прийшов Руслан Мороз із своїми хлопцями та почав агресивно зі мною говорити. Питав, що я роблю на виборчій дільниці і чого вітаюся із людьми котрі прийшли голосувати.  Я пояснив, що відповідно законодавства маю право знаходитися на виборчій дільниці.” – прокоментував Ярослав Жук.




коментарів: 2
  1. Мороз обславився ну і панасюк тоже придурок. Чого їздило по дільницях, чого доказувало, що хотіло???? Достойна заміна одного шизіка в міськраді на другий, або на допомогу!!!

  2. Панасюк далеко не придурок. А їздив він по дільницях щоб контролювати процес, а то ми всі добре знаємо як “чесно” у нас вибори проходять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця