<

На бійців колишньої 51-ї ОМБР, які знаходяться в полоні, просять звернути особливу увагу під час обміну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 11.08.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

10-го серпня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив про те, що він надіслав звернення до відповідних органів та служб, аби під час обміну полоненими вони звернули увагу на двох волинських бійців колишньої 51-ї бригади: Сергія Фураєва та Артема Комісарчука, які вже 300 днів знаходяться у полоні.

До цих листів голови ОДА, які передавала у Київ волонтерка Наталія Боярина, долучились звернення і від голови Володимир-Волинської міськради Петра Саганюка.

У листах, адресованих Президенту України Петру Порошенку, Міністру оборони Степану Полтораку та голові Служби безпеки Василю Грицаку йдеться: «Міська спільнота, сім’ї полонених, керівництво військової частини,  не втрачають надії на їхнє визволення, як і на повернення усіх інших, хто не зміг подолати жорстокі умови ведення  воєнних дій та в силу різних обставин став заручником ополченців самопроголошених республік. Просимо вжити усіх передбачених законодавством заходів з метою збереження життя військовослужбовців, активізації процесу їх обміну або звільнення, захисту кожного громадянина України, який свого часу став на захист територіальної цілісності та незалежності держави».

Прохання пришвидшити процес визволення полонених підтримала і міськрайонна громадська організація «Ветеранів, учасників та інвалідів АТО».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа