<

У Володимирі відбулась нарада із усунення наслідків буревію: постраждалі можуть звернутися за допомогою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:16 | 2.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
1204
/ Коментарі відсутні

1-го липня у Володимирі відбулась нараду з керівниками комунальних служб, управління соціального захисту та місцевого ДСНС щодо усунення наслідків буревію. Під робочої наради обговорили масштаб збитків на території громади та визначились із відповідальними за ліквідацію наслідків негоди  на тому чи іншому об’єкті.

Також керівники комунальних служб  прозвітували про уже виконані роботи – зокрема, прибрані гілки дерев та відремонтовані покрівлі. Нараду провів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – повідомляють на сайті міста.

Як стало відомо, на восьми багатоповерхівках міста були частково зірвані покрівлі, 3 з яких уже відремонтовано, а решту планують відремонтувати завтра.

У селі Заріччя на чотирьох приватних будинках внаслідок буревію пошкоджені дахи, а на Федорівці від негоди постраждали два будинки. Під час наради обговорили можливість надання допомоги власникам таких будинків. Для того, щоб її отримати, потрібно звернутись до управління соціального захисту міськвиконкому. В якості компенсації можна отримати кошти у межах 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, 1-го липня у Володимирі та районі вирувала негода. Цього ж дня рятувальники вже ліквідовували її наслідки.

2-го липня від самого ранку комунальні служби ліквідовуватимуть наслідки негоди на  міському пляжі, у сквері, що біля історичного музею, у парках «Слов’янський» та «Княжий».

Щодо останніх двох об’єктів, то комунальники попереджають мешканців, аби вони поки що утримувались від прогулянок цими парками, адже на багатьох деревах нині знаходяться небезпечні аварійні гілки, котрі найближчим часом буде зрізано.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер