<

На автостанції Володимира-Волинського водій відмовив дитині у пільговому проїзді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 8.11.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 5

Дитину, яка придбала пільговий квиток, водій змусив доплатити 12 гривень за проїзд. Мовляв, він від автостанції не залежить, тому пільговиків не буде возити. Інцидент трапився вчора, 7 листопада, на автостанції Володимира-Волинського.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

«Водій, який здійснює перевезення пасажирів за маршрутом Нововолинськ-Луцьк, час відправлення автобуса з Володимира-Волинського – 17.20, відмовив у проїзді пасажиру пільгової категорії. Їхала дитина з багатодітної сім’ї. Придбала пільговий квиток на автостанції. Але водій змусив дитину доплатити 12 гривень, пояснивши це тим, що він від автостанції не залежить», – коментують очевидці.

Така позиція водія обурила пасажирів. Люди пригрозили, що викличуть поліцію, на що водій відповів: «Викликайте, на мене вже багато таких скарг. Військових я по посвідченню УБД вожу».

Контролер автостанції прокоментувала ситуацію: «Він – приватний перевізник, він не переживає за свою посаду».

Як прокоментував ІА Волинські Новини директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка, грошей на пільгові перевезення держава не виділила. Управління соцзахисту договори з перевізниками не заключило.

На запитання, чи мав водій право вимагати кошти з дитини, посадовець відповів: «ми розглядаємо скарги і вживаєм заходів по кожному окремому випадку. Через такий стан речей у нас відповідно є великі юридичні перепони, аби карати перевізників».

Редакція звернеться за коментарем до адміністрації Володимир-Волинської автостанції. Деталі повідомимо згодом.




коментарів: 5
  1. Невже за якихось 12 гривень шофер продав свою совість ,а якби його дитина опинилась на місці цієі дівчинки .Мені його шкода ,бо жадібність і гроші застелили все цій людині.

  2. То не водій а скотина він ту дитину міг би і безкоштовно провезти за наявності посвідченя я думаю він на каву витрачає більше як 12 грн хотілось би подивитись цьому хамлу в очі.

  3. я часто їзджу у відрядження на автобусах до Луцька, Рівного Києва по роботі і бачу, що дуже багато тих дітей з посвідченнями їздить. а в моїх знайомих є троє дітей. дитина їхня вчиться у Луцьку. Вона їздить кожний день туди на навчання, бо як каже її мама (дитини), “можна їздити на халяву”. так, їх водії не завжди беруть, але і їх зрозуміти можна, держава їм коштів зараз ні копійки не повертає. А деяких “халявників” водії вже впізнають здалеку

  4. Скажіть конкретно що перевізник – наше ригівсько герборовське АТП.І подібні випадки непоодинокі. Воїнів АТО взагалі ненавидять. Пора пару раз демобілізаваним зробити “посадку” на автостанції і тоді бидло стане в стойло!

  5. Мою дитину він теж виганяв з буса і тільки він один там такий наглий інші шофера завжди везуть по посвідченні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер