<

На 64-році передчасно обірвалось життя екс-депутата Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 12.07.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

11 липня 2018 року на 64-році передчасно обірвалось життя Цикалюк Надії Михайлівни.

Про це повідомляє сайт міської ради.

Народилася Надія Михайлівна 20 травня 1955 року на Івано-Франківщині. Після закінчення Кам’янець-Подільського технікуму  харчової промисловості здобула вищу освіту в Одеському інституті харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова за спеціальністю інженер-технолог молочної промисловості.

За направленням молодого спеціаліста відрядили працювати мікробіологом, а згодом і старшим інженером основного виробництва на Володимир-Волинському консервному заводі. Цьому підприємству Надія Михайлівна  віддала 20 років професійної діяльності. Та після припинення виробництва на заводі, відчуваючи сили і бажання працювати, у 1995 році вона стала одним з перших підприємців міста.

У 2006 році активну, небайдужу та ініціативну,  міська громада обирає Цикалюк Н.М. до складу міської ради п’ятого скликання, пізніше – і депутатом шостого скликання від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Розуміючи проблеми і потреби, депутат Цикалюк активно відстоювала інтереси суб’єктів господарювання малого підприємництва, дбала за їх розвиток, працюючи в комісії з питань бюджету, економіки та підприємництва. Окрім того, була активним членом Спілки промисловців та підприємців міста.

У 2010 році рішенням міської ради Надію Михайлівну нагороджено відзнакою «За заслуги перед містом», того ж року з нагоди особистого ювілею – Почесною грамотою Волинської обласної ради.

Передчасна смерть Надії Михайлівни – непоправна втрата для чоловіка Миколи, доньки Оксани та сина Ігоря, онуків, близьких, друзів, колег.

Висловлюємо найщиріші співчуття близьким та рідним покійної, з глибоким сумом і скорботою розділяємо Ваш біль.

Міський голова Петро Саганюк, депутати міської ради  п’ятого, шостого і сьомого скликань, виконавчий комітет міської ради, Свідерський О.М., Матвійчук Я.А., Кулікова Л.В., Прогонюк Н.Т., Козловський В.О., Войтюк М.І., Веремчук М.К., Шоцький А.Й., Матусевич М.В.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер