<

На 3 мільйони гривень перевиконано квартальний бюджет Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 31.03.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На даний момент у скарбниці міста є близько 12 мільйонів гривень. План на перший квартал цього року виконано на 103 відсотки. Бюджет перевиконаний по власним доходам. Додаткові надходження в першу чергу будуть спрямовані на ремонт міських доріг. Про це сьогодні говорилося на оперативній нараді у міськвиконкомі Володимира-Волинського.

Мер міста Петро Саганюк вважає, що загалом місто у першому кварталі дало хороший результат по наповненню бюджету. Лише у питанні сплати військовими податку на землю місто не виконало план. Сесія міськради своїм рішенням не звільнила державні структури на кшталт “Укрзалізниці”, земель військових частин від сплати податку за землю. Відтак – місто отримало мінус у цій статті доходу. “Якщо військові не мають необхідних грошей, аби сплачувати такий податок, нехай ще раз переглянуть необхідність у такій кількості землі. Я вже піднімав питання і перед Гунчиком, і перед Колесником про аудит земель Міністерства оборони на території Володимира-Волинського. От нам конче необхідно близько 50 гектарів землі під міське кладовище. Добре було б, аби нам передали військові частину пустиря біля П’ятидень. Ця територія все одно давно не використовується як полігон”, – сказав Петро Саганюк.

Також місто недоотримало 2 мільйони гривень через невиконання плану по адміністративним штрафам.

Додаткові кошти міського бюджету, зі слів мера, дають можливість виплачувати вчасно зарплати. “Освітянам і медикам я міг би заплатити зарплати ще 1 березня. Але ж ні – прийняли закон, згідно з яким ми повинні чекати державні субвенції для цих галузей. А вони приходять в останній день місяця. І люди змушені чекати”, – каже мер.

До свят у парку “Слов’янський” працівники КП “Полігон”замінили 17 розстріляних ліхтарів. А КП “Троянда”активно займаються висаджуванням нових дерев. Цей процес закінчили на вулицях Луцькій та Устилузькій.

За рахунок бюджетних коштів міська влада планує активно ремонтувати дорожні полотна у місті. Початок ці роботи візьмуть із вулиці Цинкаловського.

Підіймалося на оперативній нараді і питання ремонтних робіт у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні. Представник лікарняного закладу сказав, що наприкінці цього тижня буде зданий відремонтований рентгенкабінет. В ідеалі, сказ Петро Саганюк, хотілося б пришвидшити здачу неврологічного відділення та почати роботи по хірургії. Мер сподівається на підтримку у цих питаннях із обласного бюджету. Одначе, перевиконання квартальних показників на Волині незначне. Тому, невідомо, яка сума буде виділена Володимиру-Волинському.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок