<

Митці з Володимира-Волинського представили у Луцьку свої картини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 16.11.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Луцьку відкрилася виставка художників із Володимира-Волинського. 18 митців представили в обласному центрі 59 картин. Відкриття відбулося у середу, 16 листопада у фойє сесійної зали Волинської обласної ради.

«Зараз ми виставляємо творчі доробки художників з Володимира-Волинського. Це 59 картин і 18 художників. Цей проект розпочав Український фонд культури задля того, щоб показати таланти наших художників. Саме оці пересувні виставки дають поштовх для того, щоб люди займалися саме образотворчим мистецтвом. Тобто людина не працює десь на склад, а працює для того, щоб свої твори показати людям», – розповів голова Волинського обласного відділення Українського фонду культури Геннадій Сарапін, – пише Громадське.Волинь.

Художник із Володимира-Волинського Адам Михалик представив на виставці свою улюблену картину, каже, що малював її ночами, коли всі вдома спали. «Я пишу картини швидко. Десь місяць часу. Просто є такі ідеї, що розвиваються швидко, а є такі, що потребують тривалого часу. Іноді працюєш, а потім потрібно зупинитися і помислити. В осоновному малюю у вечірній час, коли вже всі сплять і я маю можливість побути наодинці», – зазначив чоловік.

Художниця Наталія Нечипорук представила на виставку декілька своїх картин. Каже, що любить малювати портрети. «Ось цей портрет на осінню тематику. Я представляла їїина одній виставці минулого року. Працюю за допомогою змішаної техніки. Ночами не малюю, тільки вдень. В мене вже було п’ять персональних виставок», – додала вона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер