<

Микола Юнак знову побореться за крісло мера Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 10.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарів 5

Бізнесмен Микола Юнак заявив про бажання знову поборотися за посаду міського голови Володимира Волинського.

«Буду» – так відповів Юнак на запитання чи буде балотуватися в мери Володимира в інтерв’ю, розміщеному на сайті газети «Слово правди» 9-го червня.

Нагадаємо, що Микола Юнак вже «битий» кандидат: балотувався на крісло мера у 2015, а також у Верховну Раду у 2014 і 2019 роках, проте перемоги не дістав.

Нагадаємо, у 2015 році за нього, як кандидата на посаду міського голови, проголосували 2957 жителів міста (21,6%), а у 2019-му свої голоси за нього віддали 2372 мешканці (17,4%) Володимира.

Порівняно з 2014-им роком у 2019-му році Юнак підійшов до передвиборчої кампанії грунтовно. Його ім’я пов’язують також з чорним піаром проти своїх опонентів.




коментарів: 5
  1. Так як в даний час в місті не явних фаворитів серед осіб , які бажають чи можуть бути мером міста , то шанси в пана Юнака теж є. І зараз точно ніхто не скаже , хто ним стане , бо це залежить від багатьох факторів – наприклад як будуть голосувати бюджетники -адже керівниками цих установ є свої люди нинішньої влади -за кого будуть голосувати пенсіонери міста , кому симпатизує а нашому місті молодь – як хто і кому ” наобіцяє” і скільки людей в це повірить , хто яку приведе команду або на яку існуючу буде спиратися в своїй роботі ( тобто які відомі люди будуть разом йти на вибори з майбутнім мером – чи відносно чесні , принципові , розумні чи брехуни , злодії та авантюристи ) , чи зможуть домовитись між собою кандидати , зокрема як вони будуть працювати далі якщо хтось з них стане мером , як складеться політично конюктура і накінець скільки мешканців прийде голосувати і яка частина тих хто прийде буде за того чи іншого кандидата …

  2. вибачте – в попередньому тексті – читати- замісь “не” – читати -“немає явних фаворитів”… далі по тексту..

    • Житель, в тебе є 5хв шоб відредактувати свою писанину, а ти через 3хв поправку в новому строчиш.
      Не дружиш з технологіями?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок