<

«Микола, пам‘ятайте нас»: випускники педагогічного коледжу у Володимирі записали мейнстримне відео для свого куратора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 9.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
7093
/ 1 коментар

Студенти групи 4-Г педагогічного коледжу у Володимирі зняли на пам‘ять для свого куратора мейнстримне відео під назвою «Микола, пам‘ятайте нас», яке записане під мелодію популярного треку Мюслі UA.

За словами однієї зі студенток групи викладача педколеджу Миколи Стрільчука, ідею для відео молодь почерпнула з тік-току. Текст писали самі, кожен по рядочку: кому що в голову прийде.

Відео монтував студент Ігор Соколовський, як називають його одногрупники «Бог монтажу». Він був організатором і доклав найбільше зусиль для цього.

«Не очікували, що воно набере такого охоплення, бо спочатку адресувалось тільки куратору, але от сьогодні за підрахунками на всіх платформах воно набрало 40+ тисяч переглядів», – повідомила студентка групи Олеся Гавронська.

«Загалом, нам дуже пощастило з куратором, Миколою Сергійовичем Стрільчуком. Він нам був і мама, і тато, і друг. Завжди проходив з нами всі найскрутніші моменти в навчанні, підтримував та опікувався, як власними дітьми. Він нас дуже змотивував до цього відео, бо хотілось зробити на прощання щось таке, що запам’ятається йому, змусить пам’ятати про нас крізь роки.

Напевно, це і було його основною метою цього», – розповідають про викладача студенти 4-Г.




один коментар
  1. Памятайте у який живете час,і скільки життів ми втрачаємо!Цвіт нації!А Миколу у цьому списку згадайте останнім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця