<

М’ясні сомельє, свіжа продукція та турбота про клієнта: у Володимирі відкрили ювілейний «М’ясомаркет» – сотий в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 16.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
3681
/ Коментарі відсутні

16-го липня у Володимирі з’явився другий в місті та сотий в Україні гастро-бутик «М’ясомаркет». У новій крамниці на вулиці Ковельській, 113 замість продавців працюють м’ясні сомельє, які враховують побажання клієнта та підказують, що приготувати на вечерю, свято чи іншу подію. 

«М’ясомаркет» — це новий формат «сімейних магазинів біля дому» від компанії МХП. Торгова мережа за рік існування відкрила сто маркетів по всій Україні за системою франчайзингу. Цікаво, що розростатись вона почала саме з Волині. Сучасні м’ясні магазини вже діють сьогодні на території Луцька, Нововолинська, Ковеля, Камінь-Каширського, Старої Вижівки та Володимира. Станом на сьогодні у Волинській області 10 магазинів, за цим показником вона поступається тільки Сумщині, де працюють 12 «М’ясомаркетів».

Маркет вражає дійсно великим вибором м’яса та супутніх товарів. Відвідувачам пропонують такі позиції: курятину, свинину, телятину, індичку, м’ясо-ковбасні вироби, заморожені напівфабрикати, а ще молочні продукти, бакалію, соуси, спеції та напої. Словом, у «М’ясомаркеті» є все необхідне, аби зібрати повний продуктовий кошик та нагодувати не лише сім’ю, а й гостей. Варто зазначити, що м’ясо тут завжди свіже: продукція постачається щодня.

У «М’ясомаркеті» особливий підхід до клієнта. Люди можуть звертатися до адміністрації зі своїми пропозиціями, що б вони хотіли бачити у їхньому регіональному магазині. 

«Для прикладу за побажаннями покупців у місцевий «М’ясомаркет» можуть постачати баранину, індичку, кролика чи інший вид товарів», —  зазначив директор департаменту з розвитку бізнесів клієнтів МХП Дмитро Морозов.

Родзинка крамниці — відсутність продавців. За турботу, гарний настрій та новий гастрономічний досвід покупців відповідають м’ясні сомельє — справжні експерти, які охоче допомагають з вибором, радять приправи й соуси, залюбки діляться унікальними рецептами. До речі, вони навіть можуть замаринувати будь-який шматочок прямо на місці, аби вдома треба було лише приготувати його зручним способом.

«Ці люди закінчили школу м’ясного сомельє, мають відповідний сертифікат. Фахівці володіють унікальними знаннями про м’ясо, соуси та інші додатки. Вони вміють готувати все, що рекомендують споживачам», — розповів бренд-шеф МХП Алекс Юсупов.

У штаті партнера-франчайзі Михайла Тихонюка, який відкрив «М’ясомаркет» у Володимирі разом з МХП, працює близько 15-ти людей. Чоловік — виходець із цього міста, ветеран АТО, представник героїчної 51-ої бригади ЗСУ. Він наводить приклад відкритої комунікації зі споживачем, а саме забезпечення продукцією родини з будинку сімейного типу на Ратнівщині. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа