<

Ми повинні об’єднатися, щоб розвивати місто та велику громаду, – мер Володимира-Волинського Ігор Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 30.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

30-го листопада у Володимирі-Волинському на першому засіданні сесії міської ради восьмого скликання новообраний мер Ігор Пальонка склав присягу, отримав посвідчення міського голови та нагрудний знак міста.

Голова міської ТВК Оскана Кротач зачитала результати виборів у громаді. На посаду міського голови обрано та зареєстровано Ігоря Пальонку. За нього проголосувало 5 098 виборців, що становить – 42%.

Отримавши посвідчення, міський голова склав присягу та звернувся до присутніх. 

“Щиро дякую виборцям за довіру, своїй команді, народному депутату Ігорю Гузю та родині за підтримку. Сьогодні хвилюючі моменти, але я впевнений, що ми великою командою однодумців далі будемо розбудовувати древнє місто Володимир-Волинський і велику громаду.

Постараємося втілити в життя всі обіцянки. Перед нами стоять серйозні випробування: ми маємо боротьбу з коронавірусом, війну на Сході, яка не закінчується. Ми всі маємо об’єднатися, заради того, щоб розвивати місто та громаду, аби всі жителі відчули себе повноправними господарями.

Пальонка привітав новообраних депутатів, в тому числі Волинської обласної та Володимир-Волинської рад, закликав їх втілювати усі передвиборчі програми та об’єднуватися для того, щоб розвивати територію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа