<

Ми маємо свою кров, свою націю, свою мову, – володимирчанин Роман Віслобоков впевнений, що Україна переможе

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 17.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
990
/ коментарі 3

У мотиваційній рубриці «Україна переможе» від інтернет-видання «БУГ» участь взяв директор музичної школи Володимира, а від недавна і диякон Роман Віслобоков.

“Чому Україна переможе” – це не питання, а скоріше аксіома, вважає Роман Віслобоков.

“Тому що ми єдині, ми маємо свою кров, маємо свою націю. А нація – це величезний ідентифікатор суспільства у всьому світі. Ми маємо свою вишиванку, свою мову, яку будемо обов’язково оберігати та охороняти. І ніякому вражому супостату не дамо над нею глумитися”, – запевняє чоловік.

Ми переможемо, ми обов’язково переможемо, бо в наших жилах тече кров тих предків, які боронили нашу мову, сформували і дали можливість жити нам і ми будемо її берегти. Не зважаючи на всі тяготі, на всі біди, які на нас навалилися.

“Я вірю в те, що ми є єдиний народ, вірю в те, що ми незалежно від національності, щирий народ України, який об’єднався заради перемоги.

Перемога буде, тому що ми в неї віримо! Ми Бога молимо за це кожного дня і будемо це робити все своє життя. З вірою в Україну, з вірою в людей і в господа Бога Україна переможе!”, – додає диякон.

Незабаром дивіться відеоінтерв’ю з Романом Віслобоковим, де він розповість, ому вирішив стати дияконом.

Дивіться також: «Русня не лишила нам вибору», – лідер Фіолету Сергій Мартинюк переконує читачів БУГу, що Україна переможе




коментарів: 3
    • А ви так само ше за Кравчука голосували: бо виглядав “сочніше” ніж Чорновіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок