<

Відомий український бард, мешканець Володимира Сергій Шишкін організовує в Луцьку благодійний мистецький захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 22.06.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
804
/ коментарі 2

Відомий український бард і композитор з Володимира Сергій Шишкін у свій день народження організовує мистецький захід у Луцьку, під час якого збиратимуться кошти на створення музею видатного скульптора Миколи Голованя.

Музикант свій день народження багато років відзначає у форматі мистецької події, яка від 2014 року відбувається під назвою «ДНюха патріота», – пише ГІТ.

У цьому заході, крім Шишкіна, беруть участь митці, близькі йому за баченням. Кожного року «ДНюха» присвячена темі, до якої, на думку Сергія, необхідно привернути увагу. Також традиційно під час заходу збираються кошти, що йдуть на вирішення обраної проблеми.

Цьогорічна «ДНюха патріота» відбудеться у Луцьку в неділю, 26 червня. Розпочнеться захід о 13:30 театралізованою екскурсією від Луцького замку і до будинку Голованя, де відбудеться його основна частина. Місце вибрано не випадково, адже захід організовується на підтримку ідеї створення музею видатного скульптора.

Нагадаємо: Відомий український бард, мешканець Володимира-Волинського Сергій Шишкін отримав звання заслуженого діяча мистецтв

Крім Сергія Шишкіна, участь у події попередньо погодилися взяти: музиканти Галина КонахВасиль Чепелюк, Юрій Поліщук, Микола Більшевич, Олег Дмитрук, актор Дмитро Безвербний, поети Ольга Ляснюк та Іван Мирка.

Відвідати захід можуть всі ті, хто любить якісну музику і поезію та кому не байдужа українська культура. Ба більше, прийшовши на захід, ви зможете підтримати розвиток Будинку Голованя. Адже під час цьогорічної «ДНюхи патріота» збиратимуться кошти саме на цю справу.

Нагадаємо, почесний громадянин міста Луцька Микола Микитович Головань помер 1 лютого 2022 року. Приватний дім Миколи Голованя, який журналісти назвали Будинок з химерами, входить до ТОП-5 екстравагантних будівель України, він став туристичною принадою Луцька.




коментарів: 2
    • Конечно будем, великолепная музыка.. и доброе дело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця