<

Муніципали Володимира нагадують: розвішування рекламних оголошень в недозволених місцях карається штрафом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:06 | 16.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
424
/ Коментарі відсутні

На вулицях Володимира можна помітити різні рекламні оголошення, які розклеюють на зупинках, електростовбах та навіть деревах. Муніципальна варта нагадує, що це порушення 152 статті Кодексу про адміністративні правопорушення й за це передбачений штраф від 340 до 1360 для громадян та 850-1700 грн. для підприємців.

Окрім комерційної діяльності, на паперових рекламних оголошеннях можуть закликати також, наприклад, до волонтерського заходу або знайти зниклого домашнього улюбленця. Чим більше оголошень розклеїти, тим більше людей на них зверне увагу. Проте це порушення статті 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та Закону України «Про організацію благоустрою населених пунктів». Й за це передбачається адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

За словами працівниці муніципальної варти Оксани Байкевич, перш ніж штрафувати, власників реклами попереджують: телефонують за вказаним номером або приходять за адресою.

Тяжче прослідкувати за оголошенням цирку, який їде й залишає за собою розклеєні флаєри, проте його власники також несуть відповідальність.

Нагадаємо, що агітаційні листівки не можна кріпити на територіях архітектурних споруджень міста, пам’ятниках, деревах, квітниках, електричних опорах, на зовнішніх поверхнях будівель, парканах, огорожах тощо. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер